© MusicArte 2009 - 2018
logoMA
musicarte aanbod
musicarte activiteiten
<< terug

 

THEMA'S VOORDRACHTEN OVER CULINAIR ERFGOED


Op de wijze van de chef   (Eddie Niesten)

Ons culinair patrimonium   (Eddie Niesten)

Feesten vroeger en nu   (Eddie Niesten)

Zo d'ouden zongen   (Eddie Niesten)

Culinaire helden van bij ons  (Eddie Niesten)

Koken met kommer en kwel   (Eddie Niesten)

Etiquette   (Eddie Niesten)

A la Carte   (Eddie Niesten)

De oorlogskeuken: 'Tweemaal oorlog, driemaal honger'   (Eddie Niesten)

Biefstuk op de wijze van Adolf   (Eddie Niesten)

De keuken van mijn kindertijd   (Eddie Niesten)

Kermis!   (Eddie Niesten)

Ontbijt (de ideale ontbijtlezing)   (Eddie Niesten)

Thee Parlant   (Eddie Niesten)

Snoep   (Eddie Niesten)

Goesting in Vlaanderen - Wat wij al eeuwenlang lekker vinden   (Eddie Niesten)

Feesten als beesten   (Eddie Niesten)

Het staat allemaal in de boekskes   (Eddie Niesten)

Wie zoet is krijgt lekkers   (Eddie Niesten)

Een zoete citytrip door de Koekenstad   (Eddie Niesten)

De Derby der Lage Landen   (Eddie Niesten)

Specifieke lezingen rond land- en tuinbouw en producten   (Eddie Niesten)

De religieuze keuken    (Eddie Niesten)

Chips,cornflakes en popcorn    (Eddie Niesten)

Antwerpse streekproducten in al hun facetten   (Eddie Niesten)

De smaak van thuis   (Eddie Niesten)

Week van de smaak 2013: Water en Vuur   (Eddie Niesten)

De frietkotcultuur

MusicArte Renate Coen De keuken van het Iberisch schiereiland: culinair-historische lezing (optioneel met proeverijen    en/of historische inleiding met tapasworkshop)   (Renate Coen)

MusicArte Renate Coen Specerijen: culinair-historische lezing (optioneel met proeverijen en/of kookreeks
   (Renate Coen)

 

Heeft u een specifiek verzoek voor een lezing betreffende een bepaald onderwerp,
aarzel dan zeker niet contact op te nemen !


Some of the lectures can be given in English.